DE VERBROEDERING MET ONZE DUITSE VRIENDEN !!!
HEDGEHOGS DIETKIRCHENIN MEMORIAM, PRESI GUNTHER
R.I.P. BROTHER

V ERBROEDERING 2022 Verbroedering  2021

 

 

  Verbroedering  2019

 

 

  Verbroedering  2018

 

 

 

 Verbroedering  2017

 

 

 


 Verbroedering  2016

 

 

 


 Verbroedering  2013

 

 

 
 

 Verbroedering  2012

 

 

 
 Verbroedering  2011

In September 2011 verbroederden onze motorrijders van MTC Down Under terug met hun duitse collega's uit Dietkirchen. Na een prachtige verwelkoming met lekkere zelfgebakken taart en koffie werd er lekker gekeuveld. Daarna onze tentenslaapplaats getoond en een lekkere maaltijd bij het kampvuur gepresenteerd. De Zaterdag werd er een mooie, goed begeleide motorrit gedaan tot het "Bokrijk" van de streek. 's avonds een lekker etentje in het plaatselijke restaurantje om daarna terug af te zakken naar de slaapzakjes. het afscheid de zondagmorgen viel voor sommigen zwaar en dromen nu al naar de volgende bijeenkomst.

Alvast bedankt aan onze duitse vrienden de Hedgehogs voor het goede onthaal, de lekkere maaltijden, de leuke gesprekken en niet te vergeten het plezier.

 

 

 


 

Motards Verbroederen 2010

Vorig weekend verbroederden de motorrijders van motorclub Down Under met hun duitse collega's uit Dietkirchen. Naast - hoe kan het ook anders - een motortocht bezochten de motards ook het Romeins Archeologisch Museum en werder ze ontvangen door burugemeester Dereeper. Natuurlijk werd er ook samen gesmuld en gedronken. De Duitse motorliefhebbers vertrokken zondagmiddag opnieuw naar huis.


 

 

Motorclub Verbroederd 2004

Dat Oudenburg en de Duitse zustergemeente Limburg-an-der-Lahn goede maatjes zijn, bewees verleden week de verbroedering tussen de motorclubs van de Arnoldusgemeente en de Duitse deelgemeente Dietkirchen. Voor de vijfde keer organiseerden de motorclubs een uitwisseling. Dit jaar was het de beurt aan de Duitsers om op bezoek te komen naar Oudenburg. Een 24-tal Duitse motars namen aan de 460 km lange tocht deel. Ze werden onthaald door een 30-tal mensen van de Oudenburgse motorclub. Voor de overnachtingen waren de Duitsers welkom in de Leffingse motorclub Revival. "Op die manier werd het een uitwisseling tussen drie motorclubs", zegt voorzitter John Doom van de Oudenburgse motorclub.

De motars werden onder meer onthaald op het stadshuis en kregen er ontbijt aangeboden. Volgend jaar trekt de motorclub van Oudenburg op tegenbezoek naar Dietkirchen. "Die uitwisselingen zijn eigenlijk spontaan gegroeid", zegt John Doom. "Toen we op bezoek waren in onze Duitse zustergemeente, hoorden we dat ze er ook een motorclub hebben. We hebben contact gezocht en van het een is het andere gekomen. Je kan echt wel zeggen dat we een band hebben met onze zustergemeente.


 

BELISHER MOTORRAD-CLUB ZU BESUCH IN LIMBURG 2003

 

 

Bürgermeister Martin Richard (links) und Stadtverordnetenvorsteher Kurt van der Burg dritter van links) begrübten am Freitag im Rathaus Vertreter des Motorradclubs "Down Under" aus der Limburger Partnerstadt Oudenburg (Belgien).


 

MOTO VERBROEDERING IN OUDENBURG  2002

 

Op Zaterdag 7 September 2002 kwamen een hele reeks moto's uit Limburg an der Lagn verbroederen op het stadshuis van Oudenburg. Ze ontmoeten er hun Oudenburgse collega's tijdens een rijkelijke aangeboden ontbijtbuffet, na een verwelkoming van schepen Rita Meyns.


 

 MET DE MOTOR OP VERBROEDERING IN DIETKIRCHEN 2001

 

De verbroedering tussen Oudenburg en Dietkirchen is al 30 jaar oud, net als die tussen de familie's Lang en Lesaffre. Nu zetten de kinderen Manfred Lang en Hilde Lesaffre de verbroedering verder. Aan het clubhouse 't Dobbrtje vertrokken onlangs elf motorrijders, begeleid door enkele wagens, naar Duitsland. Daar kregen ze een warm onthaal en maakten ze nog een rit van zo'n 100 km. De motars waren Jerry Ramboer (president), Eddy Declerck en Sandra Allemeersch (uitbaters clubhouse) en de leden Willy Ide, Steven Desayer, Marino Derous, Dirk Grauwet, Fred Coucke, Vinne Schillewaert en Roger, de fakteur.